Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ekipi “[email protected]” nisi sot riparimet në Sheshin Rekreativ TIKA!

    Ekipi “Luaj@Tirana” nisi sot riparimet në Sheshin Rekreativ TIKA!

    Pas një fundjave të gjatë, plot ndeshje, argëtim dhe energji, ekipi “[email protected]” nisi sot ndërhyrjen me riparimet dhe zëvendësimin e tabelave basket të dëmtuara në Sheshin Rekreativ TIKA te Parku i Madh! Faleminderit kolegë, që mirëmbani dhe kujdeseni për sheshet rekreative, këndet e lojërave e terrenet sportive, gëzim për fëmijët e të rinjtë e qytetit!