Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Fushat Multisportive mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania!

  Fushat Multisportive mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania!

  #SportPaBarriera#LuajmëSëBashku

  Fushat Multisportive në Parkun e Madh mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania në stërvitjen e parë bazë për ushtrim në basketboll dhe futboll! Një mundësi më shumë për të rinjtë që të kultivojnë, rritin e zhvillojnë dashurinë për sportin, vullnetarizmin, jetën!⛹️????????