Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fusha e re e kalçetos te parku i ish Fushës së Aviacionit është gati !

    Fusha e re e kalçetos te parku i ish Fushës së Aviacionit është gati !

    E kërkuan, e bëmë! Fusha e re e kalçetos te parku i ish Fushës së Aviacionit është gati për fëmijët e Njësisë 7. Ishte dëshira e tyre dhe ne e realizuam. Vetëm vitet e fundit kemi shtuar 20 terrene sportive dhe 55 kënde rekreative, e do të vazhdojmë me të njëjtin ritëm për fëmijët e Tiranës.