Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra!

    Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra!

    Krenarë për të rinjtë sot që e duan dhe e mbrojnë natyrën, duke kontribuar në gjelbërimin e parqeve të qytetit! Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra, të cilat i mbolli në Parkun e Liqenit të Farkës! Të gjithë ju që dëshironi të na bashkoheni në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, për më shumë informacion ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/