Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Rikthehet “Veterineri Këshillon” në Parkun Rinia!

    Rikthehet “Veterineri Këshillon” në Parkun Rinia!

    Pas shëtitjes dhe argëtimit të katërputroshëve tanë në këndin e tyre pranë Parkut Rinia, ndaluam të merrnim dhe këshillat e vlefshme nga veterineret profesioniste, që kishin ardhur enkas për ta!Ju që munguat këtë herë, mund të na bashkoheni të mërkurën e ardhshme!