Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli!

  Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli!

  #DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

  Dashuria për qytetin, parkun, natyrën edukohet që në vogëli! Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli! Faleminderit Maisia!Mirënjohje dhe falenderime për të gjithë qytetarët që janë bërë pjesë e nismës “Dhuro pemë për Tiranën”!Për t’u bashkuar me ne, ndiq linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/