Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Zbulojmë shtigje të reja – Syri i Cikllopit

    Zbulojmë shtigje të reja – Syri i Cikllopit

    Pasurojmë aplikacionin Tirana Ime Outdoor duke shtuar shtigje të reja. Destinacioni i kësaj rradhe ishte Syri i Cikllopit, një perlë e fshehur në Grykën e Krrabës. Natyra e bukur e rrethinave të Tiranës nga kodrat e buta veshur me lulet e para të praverës te gryka shkëmbore në ngjitje të malit. Për më shumë informacion mbi rrethinat, shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: ????https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/