Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Terrenet sportive në kryeqytet

    Terrenet sportive në kryeqytet

    Terrenet sportive, këndet e lojërave, sheshet rekreative, aktualisht 78 të tillë të shpërndarë në gjithë Tiranën ishin në fokus të intervistës së Drejtorit të “[email protected]” në APR, Nelson Hasmena për “Ora e Tiranës”! Ai tregon nismat, projektet dhe sfidat në punën e ekipit që drejton, për ndërtimin e të tjera hapësirave në shërbim të komunitetit, mirëmbajtjen e atyre ekzistuese, si dhe bashkëpunimin me vetë qytetarët në mbrojtjen e tyre, si një pronë e përbashkët. Për më tepër ndiqni intervistën te “Ora e Tiranës”!