Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!

  Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!

  Shkolla nisi dhe me edukimin për natyrën! Krahas shkrimit e këndimit dhe botës së numrave, një rëndësi e veçantë në arsimimin dhe edukimin e brezave iu kushtua edhe mjedisit në të cilin njerëzit jetojnë në Tokë!
  Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur, mirënjohje për misionin tuaj fisnik!