Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës!

    Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës!

    Nënë, fjala më e bukur në botë! Një jetë që jep jetë, dashuri, dhembsuri e përkujdes deri në vetëmohim! Jo më kot, që në historinë e hershme të njerëzimit, Toka nënë, e njohur edhe si Nëna natyrë ka qenë një personifikim i natyrës përkatësisht tokës, që përqendrohet në aspektet jetësore dhe ushqyese të natyrës e të tokës duke e mishëruar atë, në formën e nënës!Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës