Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit!

    Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit!

    Një pemë ulliri mund të rrojë përgjithnjë duke ngulur rrënjët e saj thellë në tokë, ashtu si kujtimi për Emanuelën në zemrat e të afërmve të saj të dashur! Ndaj Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit, duke i dhuruar kështu gjelbërim të përhershëm e jetëgjatësi parkut dhe qytetit!