Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ne i mbollëm lulet tona! Po ju, kur do t’i mbillni tuajat?

    Ne i mbollëm lulet tona! Po ju, kur do t’i mbillni tuajat?

    Ne i mbollëm lulet tona! Po ju, kur do t’i mbillni tuajat? Për fëmijët e kopshtit “Lodrojmë”, Orët Edukative në Parkun e Madh janë më të bukurat, ku nën kujdesin e specialistëve të APR mbjellin lule si dhe mësojnë më shumë rreth bimësisë dhe natyrës! Kështu, edhe argëtohen, edhe mësojnë!