Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një stol i ri me dedikim iu shtua së fundi Parkut të Madh!

  Një stol i ri me dedikim iu shtua së fundi Parkut të Madh!

  #DhuroNjëStol#AprBashkiaTiranë

  Një stol i ri me dedikim iu shtua së fundi Parkut të Madh, si gjithmonë nga qytetarë që besojnë dhe na mbështesin në nismat tona për parqe të bukura me njerëz të lumtur!Mirënjohje për të gjithë kontribuesit!Për më shumë detaje rreth nismës “Dhuro një stol” dhe se si mund të bëheni pjesë e saj ndiqni linkun: https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-stol/