Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Për një mjedis të pastër, natyrë të bukur, jetë të shëndetshme!

    Për një mjedis të pastër, natyrë të bukur, jetë të shëndetshme!

    Për një mjedis të pastër, natyrë të bukur, jetë të shëndetshme! Në Ditën Botërore të Riciklimit u mësojmë fëmijëve si të duam dhe të mbrojmë burimet e pasuritë natyrore, që ato të mos shterojnë kurrë dhe ne të kemi një të ardhme të sigurt!