Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Art, ngjyra, fantazi dhe shumë mesazhe nën Re!

    Art, ngjyra, fantazi dhe shumë mesazhe nën Re!

    Art, ngjyra, fantazi dhe shumë mesazhe nën Re! Fëmijët e Qendrës së Kulturës i dhanë instalacionit Reja një pamje krejt ndryshe me ekspozitën e tyre prej rreth 80 punimesh artistike në skulpturë, vizatime dhe qeramikë. Urime dhe suksese vogëlushë!