Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve

    Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve

    Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve, e cila këtë vit vjen me mesazhin universal: Pyjet për shëndetin dhe mirëqenien! Mes pemëve të mbjella në kuadër të kësaj dite të rëndësishme numërojmë 1 mijë fidanë lajthi, 8 mijë fidanë pishe dhe mbi 4 mijë akacie, të gjitha nga fondi pyjor i APR! Më shumë gjelbërim për Tiranën, më shumë ajër i pastër, më shumë frymëmarrje, më shumë shëndet, më shumë jetë për qytetarët!