Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh!

    Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh!

    Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh! Këngë e vjersha nga fëmijët e kopshtit për shokët dhe shoqet e tyre. Argëtimit pa limit nëpër lëndinat e gjelbëruara i janë shtuar tashmë edhe mini shfaqjet e përgatitura nga vetë ata me ndihmën e edukatoreve. Orët në park janë më të dashurat për vogëlushët!