Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mediat vizive dhe sociale pasqyrojnë vizitën e kryeministrit Edi Rama në Parkun e Liqenit!