Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Ndërgjegjësojmë, informojmë dhe promovojmë jetën aktive!

  Ndërgjegjësojmë, informojmë dhe promovojmë jetën aktive!

  #RunForSyndromeDown#BeActive#UnifiedWalk

  Ndërgjegjësojmë, informojmë dhe promovojmë jetën aktive në mbarë komunitetin pa asnjë dallim! Një e dielë super sot te Parku i Liqenit, bashkë me të rinjtë e Special Olympics Albania. #UnifiedWalk, aktivitete dhe plot lojëra gjithëpërfshirëse tek Fushat Multisportive në disiplinat: Futboll, Basketboll, Volejboll, Badminton, Atletikë etj.