Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën një pemë në Parkun e Madh!

    Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën një pemë në Parkun e Madh!

    Një dhuratë e bukur, me shumë vlerë dhe mbi të gjitha që i reziston kohës! Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën sot në Parkun e Madh një pemë panjë, e cila mishëron bukurinë e jetës, fuqinë dhe dashurinë! Kush dëshiron të na bashkohet në nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, të ndjekë linkun:????https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/