Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një mini kampionat për t’u argëtuar në natyrë!

    Një mini kampionat për t’u argëtuar në natyrë!

    Kupa e pranverës këtë vit u fitua nga ekipi “Teuta”, megjithëse jo më pak shkëlqyen edhe vajzat e skuadrave të tjera! Një mini kampionat për të provuar veten, një sfidë, por mbi të gjitha një mundësi më shumë për t’u argëtuar në natyrë, te Fushat Multisportive në Parkun e Liqenit, gjithçka në kuadër të promovimit të basketbollit të vajzave! Suksese në ndeshje të tjera!