Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Rizbulojmë Parkun” së bashku me arkitektin Andi Papastefani!

    “Rizbulojmë Parkun” së bashku me arkitektin Andi Papastefani!

    “Rizbulojmë Parkun” së bashku me arkitektin Andi Papastefani! Ecje në një nga veprat më të bukura të arkitekturës landscape, por edhe ekspozitë me punime të studentëve, me peisazhet dhe veprat e artit që gjenden në Parkun e Pallatit të Brigadave, një monument i trashëgimisë kulturore me interes të veçantë për studiuesit, historianët, arkitektët dhe vizitorët e shumtë ndër vite!