Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Sweden Alumni Network Albania mbollën pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit

    Sweden Alumni Network Albania mbollën pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit

    Misioni i Sweden Alumni Network Albania është të sjellë shembuj të mirë dhe aktivitete të shëndetshme për shoqërinë! A mund të ketë shembull më të vlefshëm se të kujdesesh për natyrën, duke dhuruar pemë për parkun, qytetin, komunitetin ku ti bën pjesë? Këto ditë, anëtarët e bordit Sweden Alumni Network Albania mbollën 7 pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit, duke kontribuar në nismën tonë të madhe për gjelbërimin e qytetit “Dhuro pemë për Tiranën”. Faleminderit!