Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit Carlo & Ada!

    Faleminderit Carlo & Ada!

    Një pemë Manjolë, një ndër lulet më të bukura e më të vjetra në botë, simbol i besnikërisë dhe harmonisë. Ishte kjo, zgjedhja e Carlos & Adës, në mbështetje të nismës “Dhuro pemë për Tiranën”, dhuratë për Parkun e Madh të Liqenit, ku e mbollën me shumë dëshirë. Faleminderit miq!