Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  “Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës !

  “Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës !

  #BeActive#CombatForHealth

  Dyluftimi si modeli i një jete aktive dhe gjithnjë në lëvizje për një shëndet më të mirë fizik dhe mendor në harmoni të plotë me filozofinë e Taekwondo! “Combat for health/ Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës nga të rinjtë e apasionuar pas sportit të Taekwondo në kuadër të projektit “Be Active”!