Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një lulishte e re në park!

    Një lulishte e re në park!

    Një lulishte e re në park! Një punë kolosale nga kolegët tanë të gjelbërimit në rikualifikimin e kësaj hapësire duke nisur me sistemimin dhe nivelimin e dheut, bërjen e rrugicave me drurë dhe shtrimin e tyre me granil si dhe mbjelljen me bar e shkurre dekorative për t’u konkretizuar në atë që shohim sot, në një oaz të gjelbër brenda Parkut të Madh të Liqenit! Faleminderit kolegë!