Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Të rinjtë e apasionuar pas sportit në fushat multisportive!

    Të rinjtë e apasionuar pas sportit në fushat multisportive!

    Të rinjtë e apasionuar pas sportit shfrytëzojnë fushat multisportive për t’u argëtuar dhe mbajtur trupin në formën e duhur fizike! Këtë herë ishin ekipet e basketbollit; “Partizani”, “Teuta” dhe “Elbasani”, ata që matën forcat, duke zhvilluar një ndeshje të vërtetë në natyrën e bukur të Parkut të Madh!