Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve!

    Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve!

    Magjia e natyrës vjen në park përmes freskisë, ngjyrave dhe aromave të luleve pranverore! Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve, ndaj dhe koleget e terrenit vijojnë çdo ditë punën për ripërtëritjen e bimësisë dekorative në çdo pëllëmbë të Parkut të Madh të Liqenit!