Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kurojmë imazhin e Parkut të Madh çdo ditë njësoj!

    Kurojmë imazhin e Parkut të Madh çdo ditë njësoj!

    Kurojmë imazhin e Parkut të Madh çdo ditë njësoj, me të njejtën dashuri, ritëm e përkushtim për më të bukurën, më të paqtën, më të adhurueshmen natyrë! Rutina e kolegëve të terrenit nis me pastrimin e zhgarravinave në rrugë, kosha, stola e objekte të tjera, për të vijuar me mbledhjen e largimin e mbetjeve të hedhura anembanë parkut, heqjen e gjetheve, barërave e dherave nëpër rrugë e koordinata, pastrimin e zhbllokimin e kanaleve kulluese, korrjen e barit, e plot detyra të tjera të përditshme, që në fund të ditës shohim parkun që duam !