Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë manjolë dhuratë për Darsejin!

    Një pemë manjolë dhuratë për Darsejin!

    “Bëje pemën, shokun tënd më të mirë”! Me këtë motiv, teze Stela i dhuroi Darsejit sot në 5-vjetor një pemë manjolë, që ai të kujdeset vetë për të, sa herë që të shkojë në Parkun e Madh të Liqenit! Gëzuar ditëlindjen edhe nga ne, Darsej!