Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Lodra të reja në sheshin rekreativ në rrugën “Sitki Çiço”!

    Lodra të reja në sheshin rekreativ në rrugën “Sitki Çiço”!

    Argëtim, argëtim, argëtim! Fundjava na gjen me lodra të reja në sheshin rekreativ pranë bllokut të pallateve në rrugën “Sitki Çiço”! Kolegët e ekipit “[email protected]” sapo përfunduan punën në shtimin e moduleve lodra dhe paraleleve te reja, të cilat tashmë janë gati në pritje të fëmijëve!