Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ditën e Tokës e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education!

    Ditën e Tokës e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education!

    Fëmijët janë më të mirët në përçimin e mesazheve! Ditën e Tokës, ne e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education në një aktivitet me mbjellje bimësh e pemësh, pastrim të mjedisit, ekspozitë me postera, punime artistike e mjete shkencore të ricikluara, sfilatë me veshje të ricikluara e plot ide të tjera të dobishme në kuadër të kësaj dite ndërgjegjësuese për edukimin e fëmijëve me natyrën, burimet e përfitimet që ajo jep dhe kujdesin e respektin që duhet të tregojmë ndaj saj!