Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një tjetër sipërfaqe e shndërruar në Parkun e Madh të Liqenit!

    Një tjetër sipërfaqe e shndërruar në Parkun e Madh të Liqenit!

    Një tjetër sipërfaqe e shndërruar nga mjeshtrat tanë duarartë të gjelbërimit, që çdo ditë i japin jetë dhe hijeshojnë sipërfaqe të tëra në Parkun e Madh të Liqenit! Faleminderit kolegë për këtë dhuratë, që të kënaq syrin e të mbush shpirtin me aromën më të bukur në botë, aromën e luleve!