Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit Drejtoria e Integrimit Evropian!

    Faleminderit Drejtoria e Integrimit Evropian!

    Ku ka më bukur se në Ditën e Tokës t’i bashkohesh nismës më të përkrahur, më të ndjeshme e më të dashur nga komuniteti, nismës “Dhuro pemë për Tiranën”!Pikërisht në kuadër të kësaj dite të veçantë, përfaqësueset e nderuara nga Drejtoria e Integrimit Evropian dhe Projekteve të Huaja mbollën një pemë Kamelia në Parkun e Madh të Liqenit. Faleminderit nga zemra!