Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Jo të gjitha klasat kanë mure betoni – të mësojmë nga natyra ”!

    “Jo të gjitha klasat kanë mure betoni – të mësojmë nga natyra ”!

    Java Ndërkombëtare e Tokës këtë vit vjen nën sloganin: “Jo të gjitha klasat kanë mure betoni – të mësojmë nga natyra ”! Ndaj nxënësit e Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA zgjodhën “Syrin e Qiellit” në Parkun e Madh për të prezantuar punimet e tyre të veçanta me materiale të ricikluara. Ju lumtë fëmijë për vullnetin, përkushtimin dhe dëshirën për të mësuar gjithnjë e më shumë rreth tokës, natyrës, mjedisit që na rrethon!