Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë Bli në Parkun e Madh të Liqenit për Ezrën!

    Një pemë Bli në Parkun e Madh të Liqenit për Ezrën!

    Në Ditën e Tokës, Ezra mbushi plot 5 vjeçe, ndaj dhe mami, tezja e Zhaklin menduan ta surprizojnë, duke mbjellë së bashku një pemë Bli në Parkun e Madh të Liqenit! Përveçse një ndër pemët me aromën më të këndshme, Bliri po ashtu do të na dhurojë oksigjen si dhe do të na zbukurojë më shumë parkun! Për t’u bashkuar me nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/