Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz atraktiv!

    Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz atraktiv!

    Kemi Parkun e Madh të Liqenit, por kemi edhe Parkun e Liqenit të Farkës! Kolegët e terrenit, në një ditë rutinë duke u kujdesur për bimësinë në parkun e gjelbëruar me pemë, shkurre dekorative e lule shumëngjyrëshe. Vetëm 9.6 km nga qendra e Tiranës, Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz të gjelbërt dhe atraktiv për vizitorët e shumtë!