Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve!

    Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve!

    Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve të shënjestruara në aplikacionin Tirana Ime Outdoor. Këtë radhë ndoqëm shtegun drejt Shënkollit në Petrelë. Një aktivitet i një shkalle vështirësie të lehtë dhe ideal për të gjithë ata që dëshirojnë të nisin ecjet, duke shijuar harlisjen e natyrës nëpër rrethinat e Tiranës. Për më shumë info mbi shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: