Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Mbill lulen tënde” me nxënësit e New York Schools

    “Mbill lulen tënde” me nxënësit e New York Schools

    “Mbill lulen tënde”, te serat me nxënësit e New York Schools në vazhdën e aktiviteteve tona gjithnjë e më të shpeshta për edukimin, ndërgjegjësimin dhe frymëzimin e brezit të ri mbi bimësinë, mbjelljet e pemëve e luleve, njohjen dhe mbrojtjen e natyrës, jetesën aktive e të gjelbër. Fillimisht, të vegjlit na prezantuan me punimet e tyre artistike, më pas mbollën lulen e tyre si dhe morën më shumë njohuri rreth botës së bukur e të pakufishme të natyrës!