Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Orët e Gjelbra” në Parkun e Madh!

    “Orët e Gjelbra” në Parkun e Madh!

    Mendja e shëndetshme dhe trupi i shëndetshëm nisin me “Orët e Gjelbra” në Parkun e Madh! Te Amfiteatri, me nxënësit e shkollës “Faik Konica” për të mësuar më shumë rreth natyrës, mjedisit, ekosistemeve dhe florës e faunës në parqet e Tiranës. Të lumtur për brezin e ri që po rrit Tirana, me dashuri, të përgjegjshëm dhe gjithmonë e më të informuar për natyrën!