Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”!

    “Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”!

    “Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”! Pas promovimit të librit me autorë Armand Vokshin dhe Nesila Hajdinin, ekspozita e tyre me të njëjtin emër, e cila sjell copëza arkitekture, pjesë të zhvillimit të arkitekturës bashkëkohore shqiptare të realizuar në territoret mbarë shqiptare, do të qëndrojë e hapur për qytetarët deri me datë 16 Maj. Ejani ta ndiqni nga afër