Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Si thoni për një alternativë krejt natyrore si Shëngjergji?

    Si thoni për një alternativë krejt natyrore si Shëngjergji?

    Si thoni për një alternativë krejt natyrore si Shëngjergji? Një park natyror shumë pranë Tiranës, që të ofron shëtitje në ajër të pastër, gjelbërim pa fund, ushqim tradicional e gjithçka duhet për një ditë pushimi super! Autobusi niset çdo dy orë nga “Kinostudio”! Provojeni që nesër! Për fundjavat e ardhshme kemi të tjera shtigje për t’u sugjeruar, të cilat do të mund t’i gjeni fare lehtë duke shkarkuar aplikacionin TIO: ????