Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”!

    “Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”!

    Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”! Si në shumë vende të tjera të Botës, edhe në Tiranë, te Parku i Madh i Liqenit u zhvillua maratona e përvitshme e vrapit, me pjesëmarrjen e 150 vrapuesve të regjistruar nga APP Run Tirana. Një ditë në natyrë, duke u stërvitur dhe duke u ndjerë të lidhur me njerëz në të gjithë botën. Çdo garues, këtu është fitimtar!