Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Zbulojmë botën e kërpudhave, teksa “Mësojmë Prej Natyrës”!

    Zbulojmë botën e kërpudhave, teksa “Mësojmë Prej Natyrës”!

    Zbulojmë botën e kërpudhave, teksa “Mësojmë Prej Natyrës”! Nën drejtimin e Profesor Ilia Lengu nxënësit e Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA eksploruan Parkun e Madh për kërpudha, si dhe të mësuan rreth periudhës së daljes së tyre, zhvillimit e dallimit mes atyre të mira e atyre të dëmshme. Falënderojmë Miriam Nezirin, mike e natyrës dhe parkut që na u bashkua. Një ditë mësimi ndryshe, e mbushur me ndarje njohurish si dhe kontakt nga afër me bimët. Ky është edhe misioni ynë, të ndërgjegjësojmë dhe frymëzojmë brezin e ri për njohjen e natyrës, si dhe jetesën aktive e të gjelbër!