Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit!

  Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit!

  https://youtu.be/mvfgvTa-6a0

  Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit! Në një intervistë për emisionin “Mirëmëngjes Shqipëri”, Drejtori i Drejtorisë së Gjelbërimit Dekorativ në APR, Genci Haxhiu tregon nismat dhe aktivitetet e organizuara që nga “Dhuro pemë për Tiranën”, “Mbill lulen tënde”, “Orët e Gjelbra”, “Mësojmë prej natyrës” etj., me fëmijë e të rritur nëpër parqet e Tiranës.