Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park!

    Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park!

    Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park! Punim i pemëve dhe shkurreve dekorative, krasitje, kositje, ujitje e mbledhje bari anembanë parkut nga kolegët e sektorit të gjelbërimit! Mirënjohje për përkushtimin e tyre, për ta bërë Parkun e Madh të Liqenit, vendin më të dashur në qytet!