Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vijojnë Orët e Gjelbra të Mësimit e Praktikave në Natyrë!

    Vijojnë Orët e Gjelbra të Mësimit e Praktikave në Natyrë!

    Vijojnë Orët e Gjelbra të Mësimit e Praktikave në Natyrë! Kësaj here, specialistët e APR ishin në dispozicion të nxënësve të Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA me shpjegime e njohuri të reja mbi bimësinë, natyrën, mjedisin!