Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    56 selvi në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19!

    56 selvi në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19!

    Një oaz reflektimi, nën hijeshinë e 56 selvive në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19. Faleminderit Katerinës dhe të rinjve nga Këshilli Mjedisor i Tiranës për idenë, por edhe Luanit dhe miqve nga Dhoma e Zejtarisë për mbështetjen – qytetarë të mirë, që krijuan me dashuri një kënd të kujtesës për të mos harruar!