Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Te Fushat Multisportive ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit!

    Te Fushat Multisportive ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit!

    Lojëra, socializim, argëtim, ëmbëlsira e plot dhurata në Parkun e Liqenit, në këtë ditë feste! Te Fushat Multisportive, së bashku me dhjetëra fëmijë në nevojë, për të tretin vit radhazi ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit, duke u përfshirë në lojëra të ndryshme si; futboll, basketboll, lojra kreative, animator etj. Në mbyllje, fëmijët iu gëzuan dhe ëmbëlsirave e dhuratave që u shpërndanë për ta!