Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dikush një stol e dikush një pemë, pak ju e shumë ne, për parkun tonë të përbashkët!

  Dikush një stol e dikush një pemë, pak ju e shumë ne, për parkun tonë të përbashkët!

  #DhuroNjëStol

  #AprBashkiaTiranë

  Dikush një stol e dikush një pemë, pak ju e shumë ne, për parkun tonë të përbashkët! Edhe një stol dhuratë u shtua buzë shëtitores “Lasgush Poradeci” në Parkun e Madh të Liqenit. Për më shumë detaje rreth nismës “Dhuro një stol” dhe se si mund të bëhesh pjesë e saj ndiq linkun:????https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-stol/